Aparat de ras Philips OneBlade QP2530/20
Romania
Tunde, conturează şi bărbiereşte orice lungime de păr

Conceput pentru a tăia părul, nu pielea

Tunde, conturează, bărbiereşte
Pentru orice lungime de păr
4 piepteni pentru aspect nebărbierit
Reîncărcabil, utilizare umedă & uscată

Tehnologie OneBlade unică

Philips OneBlade are o tehnologie nouă şi revoluţionară concepută pentru bărbaţii care poartă stiluri faciale şi îşi lasă barbă. Aparatul poate să tundă, să contureze şi să bărbierească părul de orice lungime. Sistemul său dublu de protecţie – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite – asigură un bărbierit mai uşor. În acelaşi timp, tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă). Această combinaţie unică asigură un bărbierit care este atât eficient, cât şi confortabil, chiar şi în cazul firelor mai lungi. OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, astfel că pielea este protejată.

Scurtează barba

Tunde-ţi barba la o lungime precisă pentru aspect nebărbierit cu ajutorul unuia dintre cei 4 piepteni incluşi pentru aspect nebărbierit. 1 mm pentru aspect uşor umbrit, 2 mm pentru aspect nebărbierit, 3 mm pentru tuns scurt şi 5 mm pentru un aspect nebărbierit cu fir lung.

Conturează

Obţine un contur precis cu lama cu două tăişuri. Te poţi bărbieri în orice direcţie pentru a beneficia de vizibilitate sporită şi a vedea fiecare fir de păr tăiat. Oferă confort chiar şi în zonele sensibile, aşadar îţi poţi perfecţiona stilul rapid şi uşor, în câteva secunde.

Bărbiereşte-te

OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, pielea fiind astfel protejată. Mergi contrar direcţiei de creştere a părului şi rade uşor părul de orice lungime.

Urmărirea conturului

OneBlade îţi urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi în mod eficient şi confortabil şi să-ţi bărbiereşti toate zonele feţei.

Creează contururi precise şi un profil clar cu lama cu două tăişuri

OneBlade urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi şi să îţi bărbiereşti uşor şi confortabil toate zonele feţei. Foloseşte lama cu două tăişuri pentru a contura şi a crea linii clare deplasând lama în orice direcţie.

4 piepteni cu ataşare printr-un clic pentru aspect nebărbierit (1, 2, 3 şi 5 mm) pentru un stil uniform

Ataşează printr-un clic unul dintre piepteni pentru a obţine aspectul nebărbierit uniform pe care ţi-l doreşti.

OneBlade durabil

Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de durată. Pentru performanţă optimă, lama trebuie înlocuită doar o dată la 4 luni*. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii.

Umed şi uscat

OneBlade este rezistent la apă, aşadar este uşor de curăţat: nu trebuie decât să-l clăteşti la robinet. De asemenea, te poţi bărbieri cu sau fără spumă – cum preferi.

Baterie Li-ion cu durabilitate mare

Bateria Li-ion reîncărcabilă oferă 60 de minute de performanţă constantă la o încărcare de 4 ore.

Poate fi achizitionat de aici:
https://l.profitshare.ro/l/7723183
sau de aici:
https://l.profitshare.ro/l/7723219
Tunde, conturează şi bărbiereşte orice lungime de păr Conceput pentru a tăia părul, nu pielea Tunde, conturează, bărbiereşte Pentru orice lungime de păr 4 piepteni pentru aspect nebărbierit Reîncărcabil, utilizare umedă & uscată Tehnologie OneBlade unică Philips OneBlade are o tehnologie nouă şi revoluţionară concepută pentru bărbaţii care poartă stiluri faciale şi îşi lasă barbă. Aparatul poate să tundă, să contureze şi să bărbierească părul de orice lungime. Sistemul său dublu de protecţie – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite – asigură un bărbierit mai uşor. În acelaşi timp, tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă). Această combinaţie unică asigură un bărbierit care este atât eficient, cât şi confortabil, chiar şi în cazul firelor mai lungi. OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, astfel că pielea este protejată. Scurtează barba Tunde-ţi barba la o lungime precisă pentru aspect nebărbierit cu ajutorul unuia dintre cei 4 piepteni incluşi pentru aspect nebărbierit. 1 mm pentru aspect uşor umbrit, 2 mm pentru aspect nebărbierit, 3 mm pentru tuns scurt şi 5 mm pentru un aspect nebărbierit cu fir lung. Conturează Obţine un contur precis cu lama cu două tăişuri. Te poţi bărbieri în orice direcţie pentru a beneficia de vizibilitate sporită şi a vedea fiecare fir de păr tăiat. Oferă confort chiar şi în zonele sensibile, aşadar îţi poţi perfecţiona stilul rapid şi uşor, în câteva secunde. Bărbiereşte-te OneBlade nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, pielea fiind astfel protejată. Mergi contrar direcţiei de creştere a părului şi rade uşor părul de orice lungime. Urmărirea conturului OneBlade îţi urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi în mod eficient şi confortabil şi să-ţi bărbiereşti toate zonele feţei. Creează contururi precise şi un profil clar cu lama cu două tăişuri OneBlade urmăreşte contururile feţei, permiţându-ţi să tunzi şi să îţi bărbiereşti uşor şi confortabil toate zonele feţei. Foloseşte lama cu două tăişuri pentru a contura şi a crea linii clare deplasând lama în orice direcţie. 4 piepteni cu ataşare printr-un clic pentru aspect nebărbierit (1, 2, 3 şi 5 mm) pentru un stil uniform Ataşează printr-un clic unul dintre piepteni pentru a obţine aspectul nebărbierit uniform pe care ţi-l doreşti. OneBlade durabil Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de durată. Pentru performanţă optimă, lama trebuie înlocuită doar o dată la 4 luni*. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii. Umed şi uscat OneBlade este rezistent la apă, aşadar este uşor de curăţat: nu trebuie decât să-l clăteşti la robinet. De asemenea, te poţi bărbieri cu sau fără spumă – cum preferi. Baterie Li-ion cu durabilitate mare Bateria Li-ion reîncărcabilă oferă 60 de minute de performanţă constantă la o încărcare de 4 ore. Poate fi achizitionat de aici: https://l.profitshare.ro/l/7723183 sau de aici: https://l.profitshare.ro/l/7723219
Type
New
Price
Free
Status
In stock
0 Comments 0 Shares